2021-03-24 07:52:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kerüld a szélsőségeket, vegyél nagy levegőt, mielőtt szólnál!

Napi horoszkóp március 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bizonytalanul kezdődik a nap: vigyázz, inkább ne vegyél kézbe törékeny holmikat, mert ma valahogy mindent elronthatsz. Az időhúzásnál a kapkodás sem lehet jobb. Ha nem vagy biztos valamiben, ne szégyellj tanácsot kérni egy olyan embertől, aki járatosabb a témában.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mindenki tiltakozása ellenére védelmébe veszel valakit, akit pedig nem ismersz annyira, hogy ilyen határozottan kiállhatnál érte. A bizalom szép, és a békítő hajlam még inkább, és ha nem is lesz hálás az illető, akkor se keseredj el túlságosan.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyébe lépett. Ha tapasztalatlannak is érzed magad abban, amit ma tenned kell, azért ne csüggedj el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphatsz ingyen.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai nap a csillagok állása szerint az elengedés napja a Rák jegyűeknek. Természetesen ez csak azokra a dolgokra, személyekre vonatkozik, amik valóban feleslegessé váltak az életedben. Hogy mi vagy ki az, arra ma biztosan fény derül.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlánba lépett. Járj ma nyitott szemmel és szívvel, és akkor megláthatsz olyat is, amit eddig nem tudtál, vagy nem akartál észrevenni. Egy találkozás, egy beszélgetés meglepő tanulsággal szolgálhat a múltadra vonatkozóan. Ez segíthet meghozni egy döntést.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tevékenyen telik a nap, végre rendet teszel az otthonodban. A szerelemben is felhőtlenebb idők várnak rád, a múlt viszályait úgy látszik, mindketten végleg feledni akarjátok. A nap kisüt a lelkedben akkor is, ha kint amúgy néha borús az idő.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mindig törekszel arra, hogy az életed harmóniában legyen. Ha mégsem úgy sikerül, akkor azonban könnyen kiborulhatsz, és ilyenkor meg túlságosan is elvetheted a sulykot. Kerüld a szélsőségeket, vegyél nagy levegőt, mielőtt szólnál!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma végre latba vetheted konspirációs képességeidet. A bolygók váratlan viszályt, pletykálkodást jeleznek. Ha a legjobbat akarod kihozni a helyzetből, ne hallgass a dühödtekre!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy régóta fennálló, eléggé elmélyült konfliktust ma végre megnyugtatóan rendezhetsz, a csillagaidnak hála. Ehhez azonban elő kell venned régen látott humorérzékedet. Ellenérzéseidet palástold viccekkel, mosollyal!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Te mindig, még a romokból is össze tudod szedni magadat. Igaz, a mai nap még inkább a teremtő álmoké, mintsem a megvalósulásé. A dolgok egyelőre inkább csak a fejedben állnak össze. De az alapok lerakásához hozzá kezdhetsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon nagy esélyed van rá, hogy a bolhából is elefántot csinálj. Ezért bármi rossz hírt is hallasz, mielőtt továbbadnád, jobban teszed, ha ellenőrzöd azt a forrásánál. A végén kiderülhet, hogy nem olyan nagy a baj.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma bebizonyíthatod, mennyire tudsz küzdeni önmagadért és szeretteid érdekeiért. Persze te az a fajta vagy, aki inkább kedvességgel és szelídséggel hódít, semmint az erőddel. Most is épp erre, és a tisztánlátására lesz szükséged.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: